Темпера Арт

Tемпера Арт е рекламна агенция, създадена през 2015 година.  Ние сме креативен млад екип с новаторско мислене, познания и опит в сферата на рекламата.
Мисията на Темпера Арт е изграждане на дългосрочно партньорство с нашите клиенти, защото за нас най-важно е да предложим на клиентите качествен рекламен продукт, като се доверяваме на техния опит и желания, защото именно фирмите познават най-добре нуждите на клиентите си.
Ние се стремим да създаваме истински, печеливши, работещи рекламни идеи и наистина професионален графичен дизайн. Вярваме, че ефективна реклама се постига и чрез добро сътрудничество и сме готови да предоставим на нашите партньори не просто готов продукт, а възможност за активно участие в изработването му.

Рекламна агенция Темпера Арт предлага дизайн и изработка на всички видове рекламни изделия.  Занимаваме се с всичко,  включващо идеята, дизайна и реализацията на рекламните проекти. Нашата дейност започва с проучването на конкретния пазар, конкурентната среда и целевите групи потребители, минава през подбор на правилните средства за комуникация, за да съумеем  накрая да предложим на партньорите си правилната стратегия за рекламиране на техния бизнес.
Нашата цел е да правим бизнеса на клиентите си по-успешен, забележим и красив, защото правилно изградената  добра реклама създава емоционални връзки, изгражда асоциации, дава на потребителите възможността да "общуват" с продукта,  да го популяризират помежду си.

Ако търсите оригиналност в изработката на рекламните Ви продукти, значи сте попаднали на правилното място!

В замяна на Вашето доверие, можем да предложим коректност, бързина и качество, като в процеса на работа се съобразяваме изцяло с Вашите изисквания.

За нас ще бъде удоволствие да работим заедно!

за нас темпера арт рекламна агенция
Екипът на Темпера Арт

за нас

Tempera art Темпера арт рекламна агенция
Николай Николов
Управител на „Темпера Арт“ ЕООД
Икономист, специалист по маркетинг, управление и финанси на търговията. Притежава опит в сферата на рекламната дейност.  

 

tempera art темпера арт рекламна агенция
Антония Йотова
Графичен дизайн и реклама

Завършва PR в СУ „Св. Климент Охридски“, изучава „Визуални изкуства“ в Нов Български Универистет